Trisse kirjoitti:Että kehtaat jumalauta tulla mulle sanomaan että sinun kämppääsi ei "verorahoilla" ole kenenkään tarvinnut tulla siisteyttäsi ihmettelemään...
En ole sanonut tuollaista.
Trisse kirjoitti:Että kehtaat jumalauta tulla mulle sanomaan että sinun kämppääsi ei "verorahoilla" ole kenenkään tarvinnut tulla siisteyttäsi ihmettelemään...
Trisse kirjoitti:Jep jep. Psykopaatti! Surullista...
Trisse kirjoitti:Kyllästynyt kirjoitti:Trisse kirjoitti:Että kehtaat jumalauta tulla mulle sanomaan että sinun kämppääsi ei "verorahoilla" ole kenenkään tarvinnut tulla siisteyttäsi ihmettelemään...
En ole sanonut tuollaista.
Sanoit ettei kenenkään ole täytynyt käydä luonasi "verorahoilla".
Ryysy kirjoitti:Eli siis, omistusasuntoon voi saada, mutta omakotitaloon ei?
Minä ihmettelen, miksi joku menee terapiaan, jos sen tarkoituksena on työkykyisyys. Oksettava lähtökohta. Olen ajatellut ihmisenä, että sinne mennään siksi, että oma (ja ehkä sitä kautta myös läheisten) hyvinvointi paranee noin yleisesti. Tietysti jonkun koko elämä voi koostua työnteosta ja näin ollen työnarkkarin kyseessä ollessa, olisi viisainta lopettaa työskentely kokonaan.
Trisse kirjoitti:... [b]JOS MÄ OLISIN TIENNYT ETTÄ SE OLI SILLE NAISELLE TÄRKEÄÄ NIIN MÄ OLISIN MIELIHYVIN RATKONUT SEN YHDEN ROSKAPUSSIN KOLMEEN OSAAN...
Trisse kirjoitti:toope kirjoitti:Jokos juopon olo parani?
Hienosti Luukkonen sun koko päivän herjat vaan poisti, kun kävit kerjäämässä säälipisteitä siltä.
Olin 2,5 tunnin kurssilla "kiinalaisia konsteja unettomuuteen" ja siellä sain rauhoituttua jonkin verran meditaation ym. myötä. En kännännyt päivällä - selvä olin - enkä itse pyytänyt sitä ketjua poistoon joten älä minua syytä. Minähän pyysin bänniä mutta jos kerta en sitä saa ilman lupausta siitä että musta ei puhuttaisi mitään sinä aikana joten koitetaan ensin jos selviäisin ilman.

Trisse kirjoitti:Kyllästynyt kirjoitti:Trisse kirjoitti:... [b]JOS MÄ OLISIN TIENNYT ETTÄ SE OLI SILLE NAISELLE TÄRKEÄÄ NIIN MÄ OLISIN MIELIHYVIN RATKONUT SEN YHDEN ROSKAPUSSIN KOLMEEN OSAAN...
En ole ottanut mitään kantaa sinun roskapussiväitteisiisi, koska en tiedä mikä tilanne on ollut, mitä sinä olet sanonut (ja miten) - enkä sitäkään mitä vastapuoli on sanonut tai tarkoittanut.
HAISTA PASKA! EDELLISESSÄHÄN KETJUSSA SANOIT ETTÄ TOI TODISTAA JUST SITÄ ETTÄ MUA EI VOI AUTTAA!
Trisse kirjoitti:Trisse kirjoitti:Että kehtaat jumalauta tulla mulle sanomaan että sinun kämppääsi ei "verorahoilla" ole kenenkään tarvinnut tulla siisteyttäsi ihmettelemään kun täällä kävi yksi ämmä kerran ja nettosi siitä maksimissaan 15 euron tuntipalkan ja SULLE MAKSAA VALTIO 4500 EURON TERAPIAN VUODESSA! JA ETTÄ SE OLI JOTENKIN MINUN VIKANI KUN EN VIENYT NIITÄ ROSKIA SILLOIN KUN SE NAINEN HALUSI VAAN 15 MIN MYÖHEMMIN VAIKKA SE MULLE VALEHTELI "OK" KUN SANOIN VIEVÄNI ROSKAT TÖIHIN LÄHTIESSÄNI ANTAEN YMMÄRTÄÄ ETTÄ SE ON HÄNEN MIELESTÄÄN YMMÄRRETTÄVÄÄ JA SOVELIASTA!
JA TUOTA JUTTUA AINOASTAAN KÄYTETTIIN MINUA VASTAAN JÄLKIKÄTEEN KOSKA HEILLÄ EI OLLUT TARJOTA MINULLE MITÄÄN JA TÄYTYI LAITTAA AINEISTOA TODISTAMAAN ETTEI MUA VOIKAAN AUTTAA!
Tuosta mä tilttasin alunperin tänään.
JOS MÄ OLISIN TIENNYT ETTÄ SE OLI SILLE NAISELLE TÄRKEÄÄ NIIN MÄ OLISIN MIELIHYVIN RATKONUT SEN YHDEN ROSKAPUSSIN KOLMEEN OSAAN - KOLMEEN ERILLISEEN ROSKAPUSSIIN - NIIN ETTÄ OLISIN VOINUT JUOSTA KOLME KERTAA ULKONA VIEMÄSSÄ ROSKIA TODISTAAKSENI KOLMINKERTAISTA YHTEISTYÖHALUKKUUTTA MUTTA EN MÄ TIENNYT ENNEN KUIN LUIN LÄÄKÄRINJ KIRJAUKSEEN PAPEREISSANI ETTÄ MUA EI VOIDA AUTTAA KOSKA KIELTÄYDYN JOPA VIEMÄSTÄ ROSKIA. JOITA OLI YKS VITUN PUSSI JA JONKA VEIN 15 MINUUTTIA MYÖHEMMIN!!!
Trisse kirjoitti:OLET LUKENUT MITÄ OLEN SIITÄ KIRJOITTANUT KYLLÄSTYNYT KOPIOITUANI LÄÄKÄRIN KIRJAUKSEN ASIASTA JA KOMMENTOINUT KO. ASIAA USEAMPAANKIN KERTAAN! PAITSI TÄNÄÄN NIIN SILLOIN AIEMMIN KUN PUHUIT "OMAEHTOISUUDESTA" PÄIVÄKIRJASSANI TAI JOSSAIN MUUALLA VITUSSA! ETTÄ KEHTAAT VALEHDELLA!

Trisse kirjoitti:NO AINAKIN OLET PUHUNUT ETTEN OLE OTTANUT APUA VASTAAN VAIKKA MULLE EI TARJOTTU MITÄÄN VITUN APUA! EN MUISTA JOKAISTA ALENTUVAA VITTUILUASI IHAN SANATARKASTI...
Trisse kirjoitti:... MITÄ VITUN APUA SE ON ETTÄ JOKU TULEE TÄNNE PÄLLISTELEMÄÄN ETTÄ VITUN SOTTASTA ON JA OON PASKA MUTTA JOS NÄTISTI PYYDÄN NIIN HÄN VOI NIIN PITKÄLLE MENNÄ ETTÄ JOS LÄHDEN VIEMÄÄN ROSKANI - YHDEN VITUN ROSKAPUSSIN - NIIN HÄN VOI KYLLÄ PIDELLÄ MUA KÄDESTÄ KIINNI SEN AJAN MINKÄ RAPPUSET ALAS KAPUAMINEN VIEa!
Tristan: Käsipeli myös on sottaista ja alentavaa. Mutta entäpä käytettyjen tiskiharjojen käyttö vc:n siivouksessa? Onko sekin traumatisooivaa?
Trisse kirjoitti:JA SITTEN KIRJATAAN PAPEREIHIN "POTILASTA EI VOIDA AUTTAA KUN TÄMÄ PERÄTI KIELTÄYTYY ROSKIAKAAN VIEMÄSTÄ" LISÄÄMÄTTÄ VAHINGOSSAKAAN ETTÄ NIITÄ ROSKIA OLI VAIN YKSI VITUN PUSSI (MISTÄ VOIDAAN SEKÄ INDUKTIIVISESTI ETTÄ DEDUKTIIVISESTI PÄÄTELLÄ ETTÄ ROSKANI OON AINA SAANUT VIETYÄ) JA ETTÄ SANOIN VIEVÄNI NE 15 MIN MYÖHEMMIN JA TOIMINTATERAPEUTTI SANOI ETTÄ "OK". JA SIT SUN MIELESTÄ MULLA EI OLE MITÄÄN SYYTÄ VALITTAA SAAMASTANI HOIDOSTA JA KAIKKI VALITUKSET ON OLLUT SITÄ TASOA ETTEN OO TYKÄNNYT JONKUN MUIJAN ULKONÄÖSTÄ TAI RUUASTA VAIKKA MULLE ON TEHTY ESIM TÄÄ VALEHTELUJUTTU (JOSSA ANNETTIIN ASIASTA IHAN VÄÄRÄ VAIKUTELMA EIKÄ KERROTTU OLOSUHTEITA)
Trisse kirjoitti:HAISTA SINÄKIN ÄMMÄ PITKÄ PASKA! VITTUAKOS TULET TÄHÄN VAAN VITTUILEMAAN???
Trisse kirjoitti:Mirri kirjoitti:Trisse, on ainakin tullut selväksi se, että sinä tarvitset jäähyn.
PYYSIN JO KERRAN ENKÄ SAANUT!!!

Trisse kirjoitti:Kyllästynyt kirjoitti:Sanoin jo aiemmin, ettei psyk. polin työntekijän toimenkuvaan kuulu viedä sinun roskapussejasi tai siivota sinun puolestasi.
HAA! MUTTA HÄNEN MIELESTÄÄN AINOA ASIA JOKA HÄNEN TYÖNKUVAANSA KUULUU OLISI OLLUT MINUN ROSKIENI VIEMINEN!
Trisse kirjoitti:HAISTA SINÄKIN ÄMMÄ PITKÄ PASKA! VITTUAKOS TULET TÄHÄN VAAN VITTUILEMAAN???
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa