NAINEN LUONNONVALITSIJANA

NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja ritalin » 10.01.2019 23:39

Törmäsin hiljattain Jordan Petersonin videoihin youtubessa ja särähti korvaan, että useammassa videossa Peterson tuo esiin, että naiset harjoittavat luononvalintaa, että kun nainen valitsee itselleen kumppanin, niin kyse on luonnonvalinnasta ja, että valinta tapahtuu siten, että nainen valitsee miehiä, joilla on parhaat geenit.

Siis onko typerämpää kuultu... Petersonin mukaan pillun saanti miehillä on merkki parhaista geeneistä...

Ensinnäkään luonnonvalinta ei tunne sellaisia käsitteitä, kuin hyvä, tai parempi, tai paras, tai huono... Luonnonvalinta ei itseasiassa edes valitse yhtään mitään aktiivisesti... Jos nainen lähtee yökerhoon bongaamaan miehiä, niin kun tämä nainen valitsee sieltä itselleen miehen, niin se ei tarkoita sitä että tällä miehellä olisi yhtään minkäänlaiset geenit... Samaan tapaan, jos sarjamurhaaja tappaa jonkun kadulla liikkuvan naisen, niin se ei tarkoita sitä, että tämä tapettu nainen olisi karsiutunut luonnonvalinnassa...

Luonnonvalinta on pitkäkestoisempi ja yleisemmällä tasolla tapahtuva prosessi. Luonnonvalinta on vaikuttanut esimerkiksi siten, että pohjoisilla alueilla asuvilta ihmisiltä on kadonnut pigmenttiä ja ihon väri on muuttunut vaaleaksi, jolloin nämä saavat herkemmin D-vitamiinia auringon valosta.

Se, miten naiset usein valitsevat miehiä, on että he valitsevat miesten keskinäisen sosiaalisen hierargian huipulta... Tämä johtaa käytännössä siihen, että narsistisen, tai psykopaattisen persoonallisuuden omaavat miehet saavat eniten naisia, koska näillä on nämä ns. hovit ja he näyttävät näin ollen naisten silmissä siltä, että he olisivat hierargian huipulla, ns. alfauroksia... Joku periytyvän sydänvian omaava psykopaattinen mies saattaa hetkessä siittää 500 naista, mutta ei se tarkoita sitä, että sydänvika olisi merkki parhaista geeneistä. Hierargian mukaan valitseminen voi olla luonnonvalinnan kehittämä toimintatapa, mutta se johtaa naiset harhaan persoonallisuushiriöisten miesten kohdalla.

Luonnonvalinta on antanut miehille järjen ja, jos miehet saisivat elää järjen mukaan, niin nämä tappaisivat persoonallisuushäiriöiset miehet ja näiden jälkeläiset pois ja alistaisivat naiset parittelemaan kanssaan. Otetaan huomioon, että luonnonvalinta on myös tehnyt miehistä naisia vahvempia...

Markkinaliberalismi pyrkii esittämään luonnonvalinnan aktiivisena prosessina, mutta jos luonnonmukainen järjenkäyttö olisi sallittua, niin kaikki markkinaliberaalisti ajattelevat ihmiset tapettaisiin.


"Women do not select the best genes, women just get fucked"
ritalin
 
Viestit: 681
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja logia » 11.01.2019 00:05

Hierarkia.
logia
 
Viestit: 604
Liittynyt: 20.02.2018 14:52

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja Palle » 11.01.2019 15:31

Luonnonvalinnasta on kysymys myös vertaistuki-osastolla olevassa ketjussa, kun vaimo halusi parempilaatuisen spermanluovuttajan kuin aviomies oli.

viewtopic.php?f=9&t=22108

Minusta voidaan sanoa, että naiset on ainakin meikäläisessä kulttuurissa "luonnonvalitsija", koska nainen valitsee kenelle tarjolla olevista miehistä antaa.

Toisissa kulttuureissa mies otta kenet haluaa. Siellä luonnonvalinnan hoitaa mies.

Sitten on niitä kulttuureja, joissa perheen päämiehet hoitavat valinnan ja tyttäret toimivat vaihdannan, valtapelin ym välineinä. (tämä johtaa usein serkuavioliittoihin ja väestön rappeutumiseen)

Ensitreffit alttarilla ohjelmassa valinnan hoitaa psykologi, pastori ja seksuaaliterapeutti. Avioerolukujen perusteella asiantuntijat eivät ole kyenneet yhtään parempaan kuin luonnonvalinta. Ehkä jopa huonompaa. Miten jälkeläiset pärjäävät, siitä ei ole vielä tutkimusmatskua.
Ko on ilonen luanto, ni kaikki maistuu hyvältä
Palle
 
Viestit: 3052
Liittynyt: 12.03.2018 22:03

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja ritalin » 11.01.2019 19:23

^Mutta jos naisen tekemässä kumppaninvalinnassa olisi kyse luonnonvalinnasta, niin tällöin luonnonvalinta arvostaisi miehillä vain ja ainoastaan yhtä piirrettä, eli sitä, että miehellä on tämä ns. hovi. En pysty näkemään, että tästä hovista olisi yhtään mitään hyötyä lajin selviytymisen, tai menestymisen kannalta.
Enemmänkin voisi sanoa, että luonnonvalinta vaikuttaa naisten miesmakuun siten, että jos laji on jollain tavalla huonosti sopeutunut, niin miesvalinnat ovat päin helvettiä. Tällä menollahan homma on menossa siihen suuntaan, että kohta koko ihmiskunta maalaa paskoillaan asfalttia...
ritalin
 
Viestit: 681
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja Katla » 11.01.2019 23:34

Täällä suomessa on helvetisti lihavia, rumia ja tyhmiä naisia, joita suomalainen mies ei huoli. No nämä ottaa, kun ei muuten miestä saa, niin tuollaisen mustan muskelimiehen, hyi saatana mää sanon ja sitten naama on aurinkoinen ja leperellään FBssä, kuin ihana komee ja mailmaa nähnyt puoliso tuli valittua. Näin suomi muuttuu pian islamilaiseksi. Ihan vanhat ja yksinäiset , lihavat ja rumat ja tyhmät on sopivaa vaimo matskua noille karvaranteille, no itteppähän valitsivat. Kohta täällä on koulut täynnä muunvärisiä ja kauniit sinisilmäiset arjalais lapset saa elää pelossa. pyh
Katla
 
Viestit: 3130
Liittynyt: 11.10.2015 17:50

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja ritalin » 12.01.2019 01:20

^Parhaan kuvan asioista saa, kun seuraa vaikkapa viittätoista persoonallisuushäiriöistä miestä ja viittätoista ihan tavallista naista. Tämä seuranta kertoo seuraavat asiat: 1. näillä persoonallisuushäiriöisillä miehillä on valtavasti naisia 2. näistä naisista osa siirtyy kiertopalkintoina persoonallisuushäiriöiseltä mieheltä toiselle ja osa on pitkässä parisuhteessa persoonallisuushäiriöisen miehen kanssa.

Itse en ainakaan saa yhtään minkäänlaista naista vakavaan suhteeseen kanssani. Yksikään mamun kanssa suhteessa oleva kolmekymppinen nainen ei ottaisi minua mamun sijaan... Ihmettelen tätä, että yksikään suomalainen nainen ei ole niin epätoivoinen, että aloittaisi suhteen suht hyvännäköisen, pitkän miehen kanssa, joka on luonteeltaan mukava ja kuuluu ihmiskunnan älykkäimpään prosenttiin. Sen sijaan esimerkiksi kantasuomalaisilla raiskaajilla pyörii naisia ympärillä pilvin pimein...
Olen omalla kohdallani tullut siihen tulokseen, että koska en saa yhtään minkäänlaista naista, niin minun ei kannata olla yhteiskunnassa edes millään tavalla mukana. Minun roolini yhteiskunnassa olisi näiden raiskaajien ja lapsentappajien muksujen elättäminen. En näe, että tällainen olisi kannattavaa. Pystyn viettämään rikkaampaa elämää yhteiskunnan ulkopuolella.
ritalin
 
Viestit: 681
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja ritalin » 13.01.2019 03:56

Oikeastaan tämän koko homman ajatusvirhe voidaan kiteyttää Petersonin väitteeseen, että "luonto valitsee, naiset ovat luonto". Tämä on vähän sama asia, kuin se, kun Pekka-Eric Auvinen ilmoitti olevansa natural selector 89. Auvinen ampui lähes randomilla vastaan kävelleitä ihmisiä ja suoritti siinä omien sanojensa mukaan luonnonvalintaa.
Tällaiset yksittäisen yksilön tekemät valinnat eivät ole luonnonvalintaa. Luonnonvalinta on sitä, että ihmisten tappamisesta joutuu vankilaan, joten se on näin ollen tehty yksilön kannalta kannattamattomaksi toiminnaksi. Luonnonvalinta on saanut aikaan sen, että tappamisesta joutuu vankilaan...
Jos ajatellaan vaikkapa tätä, että jollain Juha Valjakkalalla on noin 30 lasta eri naisten kanssa ja on olemassa todennäköisyys, että noin puolet, eli noin 15 näistä lapsista on Valjakkalan tapaan psykopaatteja, niin me voidaan miettiä sitä, että mikä vaikutus tällaisella on luonnonvalinnan kannalta... Eli siis naiset putkauttavat kollektiivisesti maailmaan jälkeläisiä, joista voidaan ennalta sanoa, että nämä tulevat olemaan populaation kannalta haitallisia... Kun tällaista tapahtuu kollektiivissa, niin se on silloin merkki populaation sopeutumattomuudesta, merkki siitä, että populaatio, jonka sisällä tällaista parinvalintaa tapahtuu, on karsiutumassa pois luonnonvalinnassa. Tästä on kyse luonnonvalinnassa. Eivät naiset ole mikään absoluuttinen parhaiden geenien valitsija, joiden valinnat ovat aina poikkeuksetta oikeita, vaikka markkinaliberalistit näin yrittäisivät kiven kovaan valehdella, vaan naiset ovat alisteisia luonnonvalinnalle siinä, missä kaikki muukin luonnossa...
Pointti on siinä, että jos teet jälkeläisiä väärien kumppaneiden kanssa, niin se vaikuttaa koko populaation selviytymiseen... kyse ei ole edes siitä, että omat jälkeläiset selviytyisivät huonommin, vaan kyse on siitä, että koko populaatio tuhoutuu...
Kun markkinaliberalistit höhköttävät näistä parhaista geeneistä ja väittävät kiven kovaan, että olisi olemassa aktiivista luonnonvalintaa ja sitäkautta luovat kuvaa, että jollain pedofiililla olisi parhaat geenit, niin ei tarvitse olla kovin kummoinen ajattelija, että tajuaa, että markkinaliberalismi johtaa automaattisesti ihmiskunnan sukupuuttoon ja, että markkinaliberalismi itseasiassa on merkki siitä, että laji ei ole sopeutunut.

Tässä parinvalinnassa vaikuttaa myös kulttuurillinen tekijä, eli siis kulttuuri ja trendit vaikuttavat siihen, millaisia miehiä naiset valitsevat itselleen... Jos jossain yhteisössä vaikkapa linnakundeja pidetään siisteinä tyyppeinä ja naiset valitsevat kumppaneikseen ensisijaisesti linnakundeja, niin tämäkin on tekijä luonnonvalinnan kannalta. Tällainen parinvalintaan liittyvä huono trendi voi johtaa populaation tuhoutumiseen ja sitten ehkä joku populaatio, jossa tällaista huonoa trendiä ei ole, selviytyy ja menestyy...
ritalin
 
Viestit: 681
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja Palle » 13.01.2019 09:59

Suuret imperiumit ovat tuhoutuneet, kun elämästä on tullut liian mukavaa ja ihmist ovat laiskistuneet. Babylonia, Rooman valtakunta ym Ympäriltä on tullut kovakuntoisemmat ja sitkeämmät kansat, jotka ovat kaataneet mukavuudenhalusemmat.

Euroopalle on juuri nyt käymässä samoin. Fanaattisia uskonsotureita tulee jatkuvana virtana ja jossain vaiheessa Eurooppa vain sortuu paineen alla.

Tähän liittyy myös se, että naiset suosivat aggressiivisia valloittajia mieluumin kuin kaljamahaisia sohvaperunoita. Toisaalta valloittajat eivät naisilta lupia kysele.

Myös näin etenee evoluutio.
Ko on ilonen luanto, ni kaikki maistuu hyvältä
Palle
 
Viestit: 3052
Liittynyt: 12.03.2018 22:03

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja ritalin » 14.01.2019 14:55

^Markkinaliberalismin ideologian mukaan nämä Oulun lapsenraiskaajatkin on tavallaan niitä vahvempia yksilöitä ja parempia geenejä, koska ovat saaneet nämä lapset kanssaan yhdyntään. Henry Laasasen oppien mukaan kyse olisi ylemmän tason miehistä...
ritalin
 
Viestit: 681
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: NAINEN LUONNONVALITSIJANA

ViestiKirjoittaja Palle » 14.01.2019 16:38

Suomessa on kautta aikojen pidetty ulkomaalaisia ylempitasoisina.

Johtuu varmaankin siitä, että olemme kautta historian olleet jonkun herrakansan vallan alla.
Ko on ilonen luanto, ni kaikki maistuu hyvältä
Palle
 
Viestit: 3052
Liittynyt: 12.03.2018 22:03


Paluu Psykologiaa ja psykopatologiaaPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa