Teen gōngfū (kungfu 工夫) -haudutus on Etelä-Kiinassa kehittynyt tapa hauduttaa ja juoda teetä. Sitä kutsutaan myös gongfu-teeseremoniaksi. Ensimmäinen historiallinen maininta teeseremoniasta on 1600-luvun alkupuolelta.[1]
Haudutusta käytetään hyvän oolong-teen nauttimiseen, jota voidaan hauduttaa useaan kertaan. Näin ollen käytetään hyvin pientä teekannua, jossa on suuri määrä teelehtiä, joita haudutetaan uudelleen ja uudelleen.
Lapacho-puun kuoresta valmistettavaa terveellistä eteläamerikkalaista yrttiteetä. Lapacholla on todettu olevan antimikrobisia, antiviraalisia ja antifungaalisia vaikutuksia, jotkut ovatkin käyttäneet Lapachoa esimerkiksi infektioiden tai hiivatulehdusten hoitamiseen, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Lapacho sisältää myös runsaasti antioksidantteja sekä ihmiskeholle välttämättömiä mineraaleja.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa