Kari Enqvist haikailee maailmanhallitusta

Kari Enqvist haikailee maailmanhallitusta

ViestiKirjoittaja Sievä Sigismund » 27.07.2017 19:06

Kysykää siis itseltänne, kumpi on todennäköisempää: että tuhannen vuoden kuluttua maapallo on edelleen riitaisten kansallisvaltioiden kokoelma vai jonkinlaisen maailmanhallituksen ohjailussa?

Annan heti oikean vastauksen: jos haluamme olla elossa vielä tuhannen vuoden kuluttua, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jälkimmäinen. Se on maali, jota kohti historian nuoli osoittaa. Jos tuo nuoli menee ohi, ihmiskunta on suunnattomissa vaikeuksissa.

https://yle.fi/uutiset/3-9738847
Sievä Sigismund
 

Re: Kari Enqvist haikailee maailmanhallitusta

ViestiKirjoittaja ritalin » 28.07.2017 01:57

Eikös näitä "maailmanhallituksia" ole ollut maailman sivu? Oli Rooman valtakuntaa, oli Mongolian tämä Tsingis Kaanin valtakunta ja on ollut Venäjän keisarikuntaa. Rooman valtakunta oli tavallaan maailmanhallitus, koska se kattoi alueen asukkaiden näkövinkkelistä lähes koko tunnetun maailman. Nämä valtakunnat ovat sittemmin kaikki sortuneet.

Itse näkisin näin, että kansallisvaltiot ovat tulleet koko ajan sopuisammiksi ja sopuisammiksi. Lieneekö Enqvist sitten sellaista ikäluokkaa, että hän on jäänyt henkisesti 40-luvulle...
Maailmanhallitusten ongelmana on ollut, että ne eivät pysty ottamaan huomioon paikallistason erityistarpeita. Usein lopputulema on se, että valtakunnan keskusalue/hallintoalue, riistää muuta valtakuntaa ja tämän pohjalta koko paska murenee käsiin.

Ihmiskunnan tavoitteiden pitäisi olla muissa, olennaisimmissa asioissa, kuin tällaisissa keskushallintoon pyrkimisissä.

Maailmanhallitus on vapaamuurareiden juttua. Enqvist paljastaa kirjoituksessaan vapaamuurareiden tavoitteet: "nostetaan fasismi uudelleen ylös valtaan ja annetaan ihmisille mahdollisuus valita Luciferin ja fasismin väliltä, ne, jotka vastustavat Luciferia, tuhoutuvat fasisteina".

Enqvistille hyvät vaihtoehdot voisivat olla esim. villisian mulkku ja hirven mulkku. Saa valita, kumman haluaa perseeseensä työnnettävän. Jompi kumpi on pakko valita.
ritalin
 
Viestit: 592
Liittynyt: 24.02.2017 18:23

Re: Kari Enqvist haikailee maailmanhallitusta

ViestiKirjoittaja Sievä Sigismund » 28.07.2017 10:51

Kommarit taisivat olla järjestö, joka viimeksi yritti tosissaan maailmanhallitusta ja YK:kin taitaa olla yritys siihen suuntaan.

Onhan noita kaiken maailman Bilberg yhdistyksiä ym...
Sievä Sigismund
 

Re: Kari Enqvist haikailee maailmanhallitusta

ViestiKirjoittaja ritalin » 29.07.2017 09:58

En usko, että Enqvist olisi kommunismiin päin kallellaan.

Vapaamuurareiden uskonnossa on tällainen tavoite, että tulee maailmanhallitus, jonka johtoon tulee arkkienkeli Luciferin ruumiillistuma. Ihmettelen kyllä suuresti, että jotkut tohtorismiehet haksahtavat tällaiseen pelleilyyn. Enqvistkin on skepsiksen jäsen.
Itse uskovaisena pidän tällaisia juttuja Luciferin inkarnaatiosta lähinnä naurettavina sekoiluina.
ritalin
 
Viestit: 592
Liittynyt: 24.02.2017 18:23


Paluu Psykologiaa ja psykopatologiaaPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa