Rane kirjoitti:Niin, mitäs kasvissyöjille, kun seitan-kinkustakaan emme pidä?
Ei kai lihansyöjien tarvitse ratkoa kasvissyöjien pulmia? Kerro sinä mitä syöt jouluna, ja mitä ehdotat muidenkin kasvissyöjien joulupöytään.
Rane kirjoitti:Niin, mitäs kasvissyöjille, kun seitan-kinkustakaan emme pidä?
Mirri kirjoitti:Rane kirjoitti:Niin, mitäs kasvissyöjille, kun seitan-kinkustakaan emme pidä?
Ei kai lihansyöjien tarvitse ratkoa kasvissyöjien pulmia? Kerro sinä mitä syöt jouluna, ja mitä ehdotat muidenkin kasvissyöjien joulupöytään.
Rane kirjoitti:Sinäkö et tarjoaisi kasvissyöjä vieraallesi jouluna mitään? Monestihan se on niin, että kasvissyöjä saa tyytyä perunaan ja salaattiin, eikä hänelle ole valmistettu mitään korvaamaan esimerkiksi juuri kinkkua tai lihakastiketta. Olen tottunut sellaiseen. Minä kuitenkin tarjoan ruokaa lihansyöjillekin.
Arborio on Italian yleisin riisilajike ja sen jyvä on isokokoinen ja helmimäinen. Kypsennyksen jälkeen jyvä on sisältä kiinteä ja pinnalta kermaisen pehmeä. Tämä lajike sopii erinomaisesti risottojen valmistukseen. Käytettävä liemi tulee lisätä riisin joukoon vähitellen. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia.
Paluu Yleistä ja ajankohtaista
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa