Molekyyligastronomia (blogi)

Molekyyligastronomia (blogi)

ViestiKirjoittaja Psykopatologia » 16.10.2015 00:18

Kuva

Molekyyligastronomia http://molekyyligastronomia.fi/

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
Avatar
Psykopatologia
Ylläpitäjä
 
Viestit: 57805
Liittynyt: 12.02.2010 13:19
Paikkakunta: Helsinki

Re: Molekyyligastronomia (blogi)

ViestiKirjoittaja Lauri » 16.10.2015 13:00

SOUS VIDE
Miksi grillata, kun aina voi höyryttää?

http://molekyyligastronomia.fi/helppo-k ... ta-kotona/
Lauri
 


Paluu Yleistä ja ajankohtaista



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron